16:42 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο δήμαρχος Σερρών πάρκαρε παράνομα, ωστόσο η Τροχαία δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ πολιτών και αιρετών και του έκοψε κλήση. Ο ίδιος πάντως, συνεχάρη τα όργανα της τάξης και κοινοποίησε το περιστατικό στο Facebook.

Συγχαρητήρια για την κλήση που του έκοψαν έδωσε στην τροχαία ο δήμαρχος Σερρών. Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης είχε παρκάρει το ιδιωτικό του αυτοκίνητο σε χώρο, όπου επιτρεπόταν μονάχα η στάθμευση υπηρεσιακών αυτοκινήτων.

Ο κ. Χρυσάφης δημοσιοποίησε την κλήση και τα συγχαρητήριά του στον λογαριασμό του στο Facebooκ, κάνοντας, μεταξύ άλλων, λόγο για «σωστό μήνυμα που εκπέμπεται» μέσω του περιστατικού.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να συγχαρώ το όργανο της τάξης που μου βεβαίωσε παράβαση παράνομης στάθμευσης στον χώρο της αυτοκινήτων του Δήμου. Ήταν απολύτως δίκαια η κλήση από την στιγμή που το συμβατικό μου όχημα δεν αναγράφεται στην σήμανση και δεν αφορά κανέναν το γεγονός ότι ήμουν εκεί για δουλειά του Δήμου. Πρέπει πρώτα απ' όλους οι αιρετοί να υφίστανται τις επιπτώσεις των όποιων παραβάσεων γιατι μόνο έτσι εκπέμπεται το σωστό μήνυμα! Η κλήση πληρώθηκε άμεσα γιατί έτσι είναι το σωστό και το δίκαιο! Και πάλι συγχαρητήρια στην Τροχαία Σερρών!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οδηγός λεωφορείου κάπνιζε και μιλούσε στο κινητό: Οι επιβάτες πήραν στο 1142

Tags:
Τροχαία, παράνομο παρκάρισμα, παρκάρισμα, κλήση, δήμαρχος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK