20:51 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
GNTM 2 (227)
0 0 0
Βρείτε μας

Το σχόλιο της Μαρίας ότι πλέον όλες οι κοπέλες έχουν έρθει πιο κοντά μετά το πέρας τόσων μηνών στο σπίτι δεν άρεσε σε όλα τα κορίτσια

Φτάνοντας στο τέλος του παιχνιδιού οι κριτές ξεκίνησαν με μια πιο μελαγχολική διάθεση απέναντι από τις κοπέλες. Τους εκμυστηρεύτηκαν ότι παρόλο που μερικές φορές φαίνονταν να είναι αυστηροί απέναντί τους, πάντα τις προστάτευαν και η φαινομενική αυστηρότητα τους οφείλονταν στην προσπάθεια τους να τις προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα για τον ανταγωνιστικό κόσμο της μόδας.

Όταν ρωτήθηκε η Μαρία για την συμβίωση των κοριτσιών στο σπίτι του GNTM 2, απάντησε ότι πλέον τα κορίτσια έχουν έρθει πιο κοντά, νιώθοντας πιο πολύ σαν οικογένεια λέγοντας χαρακτηριστικά «ξέρω τι φοράει η Ίλντα όταν κοιμάται».

Το σχόλιο αυτό βρήκε αντίθετες τόσο την Κάτια που έδωσε στην κάμερα την κοφτή αλλά χαρακτηριστική απάντηση

«Ε όχι και οικογένεια».

Επίσης και η Άννα Μαρία ήταν αντίθετη, θεωρώντας ότι δεν έχει τίποτα κοινό με την Κάτια ούτε έχει έρθει πιο κοντά μαζί της.

Επίσης, τα κορίτσια απάντησαν στην ερώτηση του Δημήτρη Σκουλού ως προς το πως φαντάζονται τα πράγματα μόλις βγουν από το παιχνίδι

Τα περισσότερα κορίτσια απάντησαν ότι θέλουν να συνεχίσουν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο χώρο του μόντελινγκ, φτάνοντας όσο ψηλότερα μπορούν, γνωρίζοντας τον κόσμο.

Θέμα:
GNTM 2 (227)
Tags:
Κάτια Ταραμπάνκο, Next Top Model, Greece's Next Top Model, GNTM 2, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK