02:36 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
GNTM 2 (227)
0 0 0
Βρείτε μας

Η τελική πεντάδα του GNTM ταξίδεψε στο Μιλάνο μαζί με την Ζενεβιέβ, οπού συνάντησαν τους υπόλοιπους κριτές και την Έλενα Xριστοπούλου, στην Ιταλική περιπέτεια που θα οδηγήσει τις καλύτερες στον τελικό του παιχνιδιού.

Τα ενθουσιασμένα κορίτσια πέρασαν μια σειρά από αισθητικές δοκιμασίες στην ιταλική μητρόπολη της μόδας. Σε μια από τις στάσεις τους στο μαγαζί της Αλέσια, έπρεπε να δημιουργήσουν το δικό τους άρωμα με τα συστατικά της επιλογής τους, να το ονομάσουν και να βρουν ένα πιασάρικο σλόγκαν για να το διαφημίσουν.

Τα περισσότερα από τα κορίτσια εξέπληξαν την Έλενα και την Ζενεβιέβ με την ευρηματικότητα τους όπως η Κέισι με το «Ambitious» και το σλόγκαν «Ποτέ δεν είσαι αρκετά φιλόδοξος μέχρι να φτάσεις παραπέρα από όσο μπορείς» και η Κάτια με τον «Πλανήτη» της.

Η Μαρία ήταν εμφανώς έξω από τα νερά της. Βρήκε ένα ενδιαφέρον όνομα για το άρωμα της καλώντας το «Ήρεμη Νύχτα». Άλλα όταν ήρθε η ώρα του σλόγκαν άφησε την Ζενεβιέβ και την Έλενα εμβρόντητες λέγοντας «Πρέπει να το νιώσεις για να το μυρίσεις».

«Μη μου λες τέτοια πράγματα» πρόλαβε να ψελλίσει η Έλενα πριν σκάσουν όλοι στα γέλια.

«Καλή προσπάθεια, καλή καρδιά» της απάντησαν στο τέλος μη μπορώντας ακόμα να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Θέμα:
GNTM 2 (227)
Tags:
Κέισι Μίζιου, Κάτια Ταραμπάνκο, Μιλάνο, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Next Top Model, Greece's Next Top Model, GNTM 2
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK