18:56 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Άγνωστος φέρεται να προσπάθησε να βάλει φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο είχε τοποθετηθεί στην πλατεία Εξαρχείων. Καταγγελία στο Facebook.

Απόπειρα εμπρησμού στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο το πρωί της Τετάρτης τοποθετήθηκε στην πλατεία Εξαρχείων, καταγγέλλει χρήστης του Facebook, με ανάρτησή του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας νεαρός προσπάθησε να βάλει φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, χρησιμοποιώντας αναπτήρα. Ωστόσο, καταστηματάρχες της περιοχής έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν την πυρκαγιά, προτού οι φλόγες το καταστρέψουν.

Παρ’ όλα αυτά, με βάση την ίδια καταγγελία, άγνωστοι έχουν αφαιρέσει τη φάτνη στη βάση του δέντρου και αντ’ αυτής έχουν τοποθετήσει σκουπίδια. Επίσης, έχουν αφαιρεθεί τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια, τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε κορμούς δέντρων και κολώνες.

Αναλυτικά, η καταγγελία μέσω Facebook:

«Ένας ερασιτέχνης Νέρων φούντωσε με έναν αναπτήρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Εξαρχείων, έτρεξαν καταστηματάρχες το έσβησαν. Στέκει τώρα ελαφρώς καψαλισμένο, αντί φάτνης στη βάση του έχουν συγκεντρωθεί σκουπίδια - τα φωτάκια που είχαν τοποθετηθεί σε κορμούς δέντρων και κολόνες φυσικά ξηλώθηκαν ήδη. Η φωτογραφία ελήφθη πριν από λίγο υπό τους ήχους μιας δυσοίωνης άγνωστης μουσικής που ξερνούσε ένα ογκώδες μηχάνημα, θα έλεγα κασετόφωνο, αλλά μάλλον θα μελαγχολήσω με την ηλικία μου...»

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε λόγο για μία συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού και αποκατάστασης της πλατείας Εξαρχείων, στο πλαίσιο του εορταστικού στολισμού.

Tags:
εμπρησμός, πυρκαγιά, φωτιά, Εξάρχεια, χριστουγεννιάτικο δέντρο, δέντρο, Χριστούγεννα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK