23:48 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ηθοποιός Νίκος Αλεξίου είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά» όπου υποδυόταν τον φαντάρο «Πλαπούτα». Τι είπε για τους συμπρωταγωνιστές του.

Ο γνωστός από την ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά» Νίκος Αλεξίου, που πρωταγωνιστούσε ως «Πλαπούτας» αναφέρθηκε στους συμπρωταγωνιστές του και το πρόβλημα της ανεργίας.

Μιλώντας σε βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι είχε την ελάχιστη επαφή που κατάφερε να κρατήσει με τους συμπρωταγωνιστές του από την επιτυχημένη σειρά καθώς και το πρόβλημα ανεργίας που αντιμετώπισε.

«Δεν με πειράζει που με συνοδεύει ο "Πλαπούτας". Μεγαλώνοντας όλα αυτά γίνονται λίγο ιστορία. Όταν το κάναμε πιθανόν να είχα χάσει δουλειές στο θέατρο. Πιθανόν - δεν ξέρω, αυτά δεν τα μαθαίνεις ποτέ. Δεν ξέρω αν το θεωρώ δίκαιο ή άδικο, αλλά το θεωρώ μέχρι ενός σημείου μία φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση. Μπορεί να έχασα δουλειές, δεν ξέρω. Ανοίγει μια πόρτα και κλείνουν δέκα» δήλωσε και αποκάλυψε ότι για έναν τουλάχιστο χρόνο, δεν είχε καταφέρει να παίξει πουθενά.

Όπως είπε διατήρησε ελάχιστη επαφή με τους ανθρώπους της σειράς, ενώ άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή.

«Με τα παιδιά είχα ελάχιστη επαφή όλα αυτά τα χρόνια. Με το τέλος του σίριαλ λίγο πολύ εξαφανιστήκαμε. Με τον Γιάννη Μπέζο είχαμε παίξει σε κάτι επεισόδια από άλλα σίριαλ, στο θέατρο δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Τώρα συναντηθήκαμε και παίξαμε σε μια σειρά, στη “Ζωή εν τάφω” που ήταν στην ΕΡΤ» συνέχισε.

Αναφέρθηκε επίσης στον νευρικό κλονισμό που έπαθε στα 50 του επηρεασμένος από την απώλεια του πατέρα του, ενώ όπως σημείωσε κοινωνικά και οικονομικά ανήκει στην κατώτατη τάξη.

«Ό,τι κοινωνικό επίδομα δικαιούμαι, το έχω πάρει. Δεν είμαι πλούσιος» ανέφερε.
Tags:
ηθοποιός, τηλεοπτική σειρά, σειρά, τηλεόραση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK