05:53 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ρουβίκωνα προχώρησε σε εισβολή στο γραφείο της διοικήτριας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό, όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο Ρουβίκωνας προχώρησε σε «παρέμβαση» στο γραφείο της διοικήτριας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπως γνωστοποίησε η ίδια η αντιεξουσιαστική συλλογικότητα, με ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου, την Πέμπτη.

Ο Ρουβίκωνας κάνει λόγο για «πολιτική παρέμβαση» στο γραφείο της διοικήτριας, αναφέροντας ένα περιστατικό που σημειώθηκε στις 4 Δεκεμβρίου, όποτε και στα υπόγεια του νοσοκομείου έσκασε ένας σωλήνας που μετέφερε καυτό λάδι και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Η αναρχική συλλογικότητα κατηγορεί τη διοικήτρια ότι τα γραφεία της δεν επηρεαστήκαν από τις αναθυμιάσεις.

«Και έπεσαν τίτλοι τέλους. Το ζήτημα θεωρείται λήξαν μέχρι το επόμενο εργατικό ατύχημα», αναφέρει ο Ρουβίκωνας στο εκτενές κείμενο που ανάρτησε, προσθέτοντας ότι πραγματοποίησε την «πολιτική παρέμβαση» στο γραφείο της διοικήτριας «γιατί το ζήτημα δεν έχει λήξει».

Παράλληλα, ο Ρουβίκωνας αναφέρεται στον υπουργό Υγείας, σημειώνοντας ότι είναι «ο μόνος υπουργός που έχει παραδεχθεί δημόσια τη δυναμική της πολιτικής μας δράσης» και εξαπολύει βολές εναντίον του σημειώνονται ότι «δεν βλέπει των ώρα να εφαρμόσει τα νεοφιλελεύθερα σχέδια περεταίρω ιδιωτικοποίησης των δημόσιων νοσοκομείων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Λήγει το τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη για τις καταλήψεις – Ρουβίκωνας: Έχουμε φαραωνικό σχέδιο άμυνας

Tags:
Ευαγγελισμός, Ευαγγελισμός, Ρουβίκωνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK