02:56 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

​Η εισβολή του Ρουβίκωνα έγινε στο γραφείο της διοικήτριας του Ευαγγελισμού εξαιτίας περιστατικού στις αρχές Δεκεμβρίου, όποτε και στα υπόγεια του νοσοκομείου έσκασε ένας σωλήνας που μετέφερε καυτό λάδι και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Σφοδρή επίθεση κατά του Ρουβίκωνα μετά την εισβολή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Σε ανάρτησή του χαρακτήρισε τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας θρασύδειλα και έκανε λόγο για ασέβεια προς τους ασθενείς, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

«Για την εισβολή Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό: Θρασύδειλοι και ασεβείς προς τους ασθενείς, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη για το υπέρτατο αγαθό της υγείας» ανέφερε στο Twitter.

​Η εισβολή του Ρουβίκωνα έγινε στο γραφείο της διοικήτριας αναφέροντας ένα περιστατικό που σημειώθηκε στις 4 Δεκεμβρίου, όποτε και στα υπόγεια του νοσοκομείου έσκασε ένας σωλήνας που μετέφερε καυτό λάδι και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Σε ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η αναρχική συλλογικότητα στρέφεται και κατά του Βασίλη Κικίλια σημειώνοντας ότι είναι «ο μόνος υπουργός που έχει παραδεχθεί δημόσια τη δυναμική της πολιτικής μας δράσης» και εξαπολύει βολές εναντίον του σημειώνονται ότι «δεν βλέπει των ώρα να εφαρμόσει τα νεοφιλελεύθερα σχέδια περεταίρω ιδιωτικοποίησης των δημόσιων νοσοκομείων».

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Οκτωβρίου μέλη του Ρουβίκωνα είχαν εισβάλει στο γραφείο του υπουργού Υγείας, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Τα μέλη του Ρουβίκωνα είχαν πετάξει τρικάκια και φώναξαν συνθήματα πριν τραπούν σε φυγή. Την ώρα που έφευγαν εκτόξευσαν μπογιές στην πόρτα του γραφείου. 

Tags:
εισβολή, Ευαγγελισμός, Βασίλης Κικίλιας, Ρουβίκωνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK