08:56 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Το Sputnik επικοινώνησε με τον υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και κατέγραψε τις ευχές τους.

Σε λίγα 24ωρα φεύγει ο παλιός χρόνος κι έρχεται ο νέος! Και μαζί μ’ αυτόν έρχονται και οι ευχές που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, την οικογένειά του, τους φίλους κι άλλα αγαπημένα πρόσωπα.

Οι ευχές για τη νέα χρονιά που κάνουν οι άνθρωποι συνήθως σχετίζονται με την υγεία, μια καλύτερη εργασία αλλά και άλλους στόχους που μπορεί να έχουν για τη ζωή τους.

Τι μπορεί όμως να ζητούν και να εύχονται οι τοπικοί άρχοντες για τη Θεσσαλονίκη; Το Sputnik επικοινώνησε με τοπικούς φορείς ζητώντας τους να κάνουν τις ευχές τους για την Θεσσαλονίκη.

«Να γίνει η πόλη των πράξεων»

Νέες θέσεις εργασίας, ανάπτυξη, ευημερία και η Θεσσαλονίκη να γίνει η πόλη των πράξεων κι όχι των υποσχέσεων,  ευχήθηκε ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου.

«Χρόνια πολλά, καλά κι ευλογημένα με το 2020 να εργαζόμαστε προκειμένου να είναι μια χρονιά καλύτερη από αυτή που φεύγει. Το νέο έτος προσδοκούμε κι εργαζόμαστε να φέρει νέες θέσεις εργασίας, ανάπτυξη, προκοπή κι ευημερία σε όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη. Κι επιτέλους η Θεσσαλονίκη να γίνει η πόλη των πράξεων κι όχι των υποσχέσεων» έσπευσε να προσθέσει.

«Καλύτερη συγκοινωνία»

Ανάταξη του ΟΑΣΘ για να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη καλύτερη αστική συγκοινωνία, ευχήθηκε από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Για το 2020 εύχομαι για τη Θεσσαλονίκη καλύτερες συγκοινωνίες, ανάταξη του ΟΑΣΘ, γρήγορη πρόοδο των εργασιών του Μετρό. Σύντομα να λυθούν όλα τα προβλήματα. Εύχομαι να περάσει η πόλη οριστικά σε τροχιά ανάπτυξης, με νέες θέσεις εργασίας και εισοδήματα για τους πολίτες. Τέλος εύχομαι στον κάθε έναν και την κάθε μία ξεχωριστά το νέο έτος να είναι έτος προσωπικής ευτυχίας και πραγμάτωσης όλων τους των στόχων. Μαζί, να φτιάξουμε τη Θεσσαλονίκη όπως την έχουμε ονειρευτεί»

«Έργα και ανάπτυξη»

Την ίδια ώρα, την ευχή να ξεκινήσουν επιτέλους τα έργα που θα φέρουν ανάπτυξη στη Θεσσαλονίκη, έκανε στο Sputnik η χρυσή ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

«Κάθε φορά λέμε: “Αχ στη Θεσσαλονίκη μας μόλις ολοκληρωθούν μετρό, λιμάνι, αεροδρόμιο, το γήπεδο του ΠΑΟΚ, και όλες οι άλλες οι ομάδες θα είμαστε μια άλλη πόλη”. Θα ευχηθώ όλα αυτά να τα δούμε το 2020 να μπαίνουν σε μια τροχιά υλοποίησης. Και να είμαστε γεροί να νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλον».

«Ένα εξωστρεφές ΑΠΘ»

Τη δική του ευχή έκανε στο Sputnik και ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκος Παπαϊωάννου.

«Το Αριστοτέλειο της εξωστρέφειας και της καινοτομίας ας είναι το 2020 σύμμαχος στην περαιτέρω ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης» τόνισε χαρακτηριστικά.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνολικά 400.000 βασιλόπιτες από τα αρτοποιεία του νομού Θεσσαλονίκης

Tags:
ΟΑΣΘ, Μετρό Θεσσαλονίκης, ευχές, Θεόδωρος Καράογλου, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΑΠΘ, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφέρεια, δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, πρωτοχρονιά, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK