ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η κακοκαιρία Ζηνοβία θα κρατήσει τη χώρα στην «κατάψυξη» μέχρι την Τρίτη, οπότε και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Συνεχίζονται η διάθεση θερμαινόμενων χώρων για την προστασία των αστέγων στον δήμο Αθηναίων εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που έχει φέρει η κακοκαιρία Ζηνοβία.

Ειδικότερα, ανοιχτές θα παραμείνουν έως τις 08:00 την Τρίτη οι Λέσχες Φιλίας Αγίου Παύλου και Πανόρμου καθώς και ο 1ος όροφος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας και το υπνωτήριο επί της οδού Αλικαρνασσού 49 στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Το πρωί της Τρίτης θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα ληφθεί νέα απόφαση.

Ζεστό τσάι, φαγητό, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης αναμένεται να διανείμουν συνεργεία και η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι.

Σε όλη την διάρκεια του 24ώρου οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται και στην γραμμή επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων, 1595, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτα περιστατικά.

Η κακοκαιρία Ζηνοβία έχει βάλει τη χώρα στην κατάψυξη, ενώ οι χαμηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και αύριο Τρίτη, με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο να κάνει λόγο για νέες ψυχρές αέριες μάζες που θα έρθουν από τη Ρωσία λίγες ώρες μετά τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο από τη δραματική επιχείρηση διάσωσης ακυβέρνητου σκάφους στον Σαρωνικό

Ζηνοβία: Βίντεο από τα χιόνια στην Αττική

Tags:
δήμος Αθηναίων, καιρός, κακοκαιρία, κακοκαιρία Ζηνοβία, άστεγος, άστεγοι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK