02:12 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι διαπραγματευτές της πλοιοκτήτριας εταιρείας αναμένουν βίντεο, το οποίο θα πιστοποιεί ότι και οι πέντε Έλληνες ναυτικοί, καθώς και τα τρία άλλα μέλη του πληρώματος, είναι καλά στην υγεία τους.

Στο συμπέρασμα ότι οι πειρατές παρακολουθούσαν το ελληνικό τάνκερ «Happy Lady» - το οποίο βρισκόταν έξω από το λιμάνι Λίμπο στο Καμερούν - από τα τέλη Νοεμβρίου έχουν καταλήξει οι αρχές της αφρικανικής χώρας, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, οι πειρατές προσέγγισαν το πλοίο νυχτερινές ώρες, εκμεταλλευόμενοι ότι τις προηγούμενες ημέρες κοντά στο ελληνικό πλοίο βρίσκονταν και άλλα μικρά σκάφη.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, οι διαπραγματευτές της πλοιοκτήτριας εταιρείας αναμένουν βίντεο, το οποίο θα πιστοποιεί ότι και οι πέντε Έλληνες ναυτικοί, καθώς και τα τρία άλλα μέλη του πληρώματος, είναι καλά στην υγεία τους.

Σιγήν ιχθύος τηρούν οι πειρατές

Οι πειρατές, οι οποίοι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς προχώρησαν στην απαγωγή πέντε Ελλήνων ναυτικών από το ελληνικό τάνκερ «Happy Lady», εξακολουθούν να τηρούν σιγήν ιχθύος.

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα πειρατών επιτέθηκε στο ελληνικό τάνκερ «Happy Lady» το πρωί της Τρίτης (παραμονή Πρωτοχρονιάς) περίπου δύο ναυτικά μίλια από το λιμάνι του Λίμπε, στο Καμερούν.

Οι δράστες κατάφεραν να απαγάγουν οκτώ ναυτικούς, εκ των οποίων οι πέντε Έλληνες υπήκοοι. Παράλληλα, ένας ναυτικός τραυματίστηκε, έπειτα από εξοστρακισμό σφαίρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πειρατεία στο Καμερούν: Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις των απαγωγέων

Πειρατεία στο Καμερούν: Η περιγραφή του πατέρα του 27χρονου ανθυποπλοιάρχου

Tags:
ναυτικοί, τάνκερ, Καμερούν, πειρατεία, πειρατές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK