ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσε ο δήμος Αθηναίων μετά τον εντοπισμό ύποπτων κινήσεων σε  τραπεζικό λογαριασμό σχολικής επιτροπής.

Σε μήνυση κατ’ αγνώστων για ύποπτες κινήσεις ποσών σε τραπεζικό λογαριασμό, προχώρησε ο δήμος Αθηναίων, το βράδυ της Παρασκευής.

Τη μήνυση υπέβαλε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μανόλης Καλαμπόκας και ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής της 1ης Δημοτικής Κοινότητας, μετά από εντολή του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.

Ο τραπεζικό λογαριασμός στον οποίο εντοπίστηκαν ύποπτες κινήσεις ανήκει στη σχολική επιτροπή της 1ης Δημοτικής Κοινότητας.

Στο γραφείο του δημάρχου Αθηναίων εκλήθηκαν ο πρόεδρος και ο οικονομικός διαχειριστής της επιτροπής για διευκρινίσεις και αποφασίστηκε η κατάθεση μήνυσης ώστε να προχωρήσει ο έλεγχος και να αποδοθούν οι ευθύνες, όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων.

«Σε θέματα διαφάνειας και διαχείρισης των χρημάτων των δημοτών της Αθήνας ο Δήμος Αθηναίων είναι άτεγκτος και δεν επιδεικνύει καμία ανοχή. Η υπόθεση θα διερευνηθεί τόσο από την Δικαιοσύνη, στην οποία προσφύγαμε αμέσως, όσο και από τον ίδιο τον Δήμο Αθηναίων για να διαλευκανθεί το ταχύτερο δυνατόν» τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κώστας Μπακογιάννης: Πιστεύω θα τα καταφέρουμε με το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Στολισμός Βασ. Σοφίας για Χριστούγεννα: Η απάντηση Μπακογιάννη στις αντιδράσεις για τον μπλε φωτισμό

Tags:
μήνυση, τραπεζικός λογαριασμός, Κώστας Μπακογιάννης, δημαρχείο, δήμος Αθηναίων
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK