13:33 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η κακοκαιρία «Ηφαιστίων», «δείχνει τα δόντια της» και στην περιοχή της Αττικής και μάλιστα, σε Διόνυσο, Πεντέλη και Ιπποκράτειο Πολιτεία το έχει στρώσει ήδη!

Η κακοκαιρία Ηφαιστίων, έπειτα από το πέρασμα της κακοκαιρίας Ζηνοβίας, βρήκε τα χιόνια να έχουν «πνίξει» την περιοχή και σύμφωνα με το forecast weather Greece στα Βίλια το χιόνι έχει φτάσει ακόμη και τους 50 πόντους.

Λόγω της χιονόπτωσης, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με την αστυνομία, στην περιοχή Καλοπούλα του Υμηττού, ενώ το ίδιο συνέβη και νωρίτερα και στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του Αγίου Πέτρου έως το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης 414 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με την αστυνομία, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Κατσιμιδίου προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία (από το ύψος του εστιατορίου “Θέα), καθώς και από το 5ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα και από το 27ο χλμ της ίδιας οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιοχή Κάζα.
Στα “λευκά” η Ιπποκράτειος Πολιτεία
O «Ηφαιστίων» έντυσε στα άσπρα και την Ιπποκράτειο Πολιτεία καθώς όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το χιόνι είναι πυκνό και αναμένεται να πέσει ακόμη περισσότερο όσο βραδιάζει.

Κακοκαιρία «Ηφαιστίων»: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK