13:49 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε ότι ξεκινά μια προσπάθεια να ελευθερωθούν θέσεις στάθμευσης και πεζοδρόμια, αλλά και να απομακρυνθούν εστίες μόλυνσης.

Επιχείρηση απομάκρυνσης εκατοντάδων εγκαταλελειμμένων δικύκλων ξεκίνησε ο δήμος της Αθήνας στο κέντρο τις γειτονιές της πόλης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στόχος είναι να απελευθερωθεί ο δημόσιος χώρος και να δημιουργηθούν συνθήκες προσβασιμότητας για όλους.

Κατά τον δήμο Αθηναίων, από την αρμόδια διεύθυνση έχουν καταγραφεί περισσότερα από 800 εγκαταλελειμμένα δίκυκλα, ύστερα από καταγγελίες και επιτόπιους ελέγχους.

Στόχος του δήμου είναι μέσα στον επόμενο μήνα να έχουν απομακρυνθεί 500 εγκαταλελειμμένα δίκυκλα, η περισυλλογή των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Ακολούθως, σχεδιάζεται να απομακρυνθούν και τα υπόλοιπα δίκυκλα που έχουν καταγραφεί, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια καταγραφής και άλλων εγκαταλελειμμένων δικύκλων, προκειμένου να ακολουθήσει η διαδικασία απόσυρσης τους μέσω του ΟΔΔΥ.

Ο δήμος καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν μέσω του αριθμού 1595 ή της πλατφόρμας novoville για να ενημερώνουν για εγκαταλελειμμένα δίκυκλα.

Μπακογιάννης: Προσπάθεια να ελευθερωθούν θέσεις στάθμευσης και πεζοδρόμια

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε ότι ξεκινά μια προσπάθεια να ελευθερωθούν θέσεις στάθμευσης και πεζοδρόμια, αλλά και να απομακρυνθούν εστίες μόλυνσης.

«Είναι μια διαρκής προσπάθεια για τον σεβασμό στον δημόσιο χώρο, για τον σεβασμό στην καθημερινότητα των Αθηναίων» πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο δήμος Αθηναίων υπέβαλε μήνυση για ύποπτες κινήσεις σε τραπεζικό λογαριασμό

Αλλάζει όψη ο Λυκαβηττός - Τι σχεδιάζει ο δήμος Αθηναίων

Tags:
Κώστας Μπακογιάννης, δήμος Αθηναίων, Αθήνα, μοτοσυκλέτα, μηχανή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK