11:40 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πρόκειται για κλήσεις από το 2001, το 2002 και μεταγενέστερα, οι οποίες δεν έχουν αποπληρωθεί και εστάλησαν ταχυδρομικά από τις υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Παραλήπτες ειδοποιητηρίων για κλήσεις τις οποίες είχε κόψει η δημοτική αστυνομία πριν από σχεδόν 20 χρόνια, κυρίως για παράνομο παρκάρισμα, έγιναν δημότες της Θεσσαλονίκης το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για κλήσεις από το 2001, το 2002 και μεταγενέστερα, οι οποίες δεν έχουν αποπληρωθεί.

Οι κλήσεις εστάλησαν ταχυδρομικά από τις υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Κούπκας, ανέφερε ότι δικαίως οι πολίτες διαμαρτύρονται, ωστόσο το Ελεγκτικό Συνέδριο έχει προβεί σε αυστηρές συστάσεις προς τους δήμους, με τις κλήσεις να μην παραγράφονται εάν δεν παρέλθουν 20 χρόνια.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «τεράστιο αγκάθι» και για «δείγμα κακής διοίκησης», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι ο δήμος δεν μπορεί να διαγράψει τις κλήσεις, καθώς και ότι «δεν είναι στο χέρι μας να πούμε "ξεχάστε τες" ή "πετάξτε τες"».

Κατά τον αντιδήμαρχο, δόθηκε εντολή για αποστολή των κλήσεων των τελευταίων πέντε ετών, για να τακτοποιούν τις οφειλές τους οι οδηγοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε τζαμαρία καφετέριας στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο

Τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη - Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK