05:23 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Δύο πορείες πραγματοποιήθηκαν το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε διαμαρτυρία για τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου από μέλη της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ), του ΠΑΜΕ και μέλη της ΟΓΕ Θεσσαλονίκης στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για το τεταμένο κλίμα στη Μέση Ανατολή αντιδρώντας σε μια ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη στην περιοχή.

© Φωτογραφία : SOOC / Konstantinos Tsakalidis
Σημαίες στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο

Η πορεία, σύμφωνα με το thestival.gr ήταν προγραμματισμένο να κινηθεί στις οδούς Εγνατία, Τσιμισκή, Αγίας Σοφίας και έξω από το αμερικανικό προξενείο καταλήγοντας στο άγαλμα Βενιζέλου.

© Φωτογραφία : SOOC / Konstantinos Tsakalidis
Συγκεντρωμένο πλήθος στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Νωρίτερα οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα Βενιζέλου όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία ενώ έκλεισε και η Εγνατία οδός στο μέτωπο προς ανατολικά.

© Φωτογραφία : SOOC / Konstantinos Tsakalidis
Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Την ίδια ώρα αντιπολεμική συγκέντρωση πραγματοποίησαν στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Εγνατία ΟΚΔΕ, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΚΚΕ μ-λ και στη συνέχεια έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης.

© Φωτογραφία : SOOC Konstantinos Tsakalidis
Αντιπολεμικό συλλαλητήριο από μέλη της ΕΕΔΥΕ-ΕΔΥΕΘ (Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης) και του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη

Μάλιστα, διαδηλωτές έκαψαν και σημαία των ΗΠΑ έξω από το αμερικανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

© Φωτογραφία : SOOC / Konstantinos Tsakalidis
Διαδηλωτής καίει την αμερικανική σημαία

 

Tags:
Μέση Ανατολή, Συγκέντρωση, πορεία, πόλεμος, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK