02:46 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 31
Βρείτε μας

Οι κάτοικοι στη Λαμία προχώρησαν σταδιακά από το μεσημέρι της Κυριακής σε κατάληψη των δρόμων στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού αλλά και στους παραδρόμους.

Στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας έχουν σχηματιστεί ουρές χχιλιομέτρων με τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής και της Μεγάλης Βρύσης, δύο χωριών κοντά στη Λαμία, μα κλείνουν τον κόμβο της εθνικής οδού στο 214 χλμ λίγο πριν τα διόδια της «Μαυρομαντήλας» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. καθώς διαμαρτύρονται  για την απόφαση της κυβέρνησης να εγκαταστήσει κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή τους.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, από τις 12:30 το μεσημέρι, οι κάτοικοι προχώρησαν κλιμακωτά σε κατάληψη των δρόμων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού αλλά και στους παραδρόμους που είναι κοντά στο συγκεκριμένο κόμβο.

Μπλόκο στην Εθνική Οδό στη Λαμία - Διαμαρτυρίες για το προσφυγικό
© Φωτογραφία : lamiareport.gr
Μπλόκο στην Εθνική Οδό στη Λαμία - Διαμαρτυρίες για το προσφυγικό

Η τροχαία είχε σταματήσει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας τόσο στην περιοχή της Στυλίδας αλλά και στην περιοχή της Ανθήλης.

Όλα τα διερχόμενα οχήματα βρέθηκαν εγκλωβισμένα με τη διακοπή της κυκλοφορίας με συνέπεια να καθυστερήσουν περισσότερο από μιάμιση ώρα το ταξίδι τους καθώς μοναδική διέξοδος προς και από την Β. Ελλάδα είναι η παλιά εθνική οδό από το Δομοκό.

Μπλόκο στην Εθνική Οδό στη Λαμία - Διαμαρτυρίες για το προσφυγικό
Μπλόκο στην Εθνική Οδό στη Λαμία - Διαμαρτυρίες για το προσφυγικό

Οι κάτοικοι της περιοχής σε αποφάσεις των συντονιστικών τους επιτροπών σημειώνουν ότι ο συγκεκριμένος αποκλεισμός είναι συμβολικός και ότι το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους είτε με αποκλεισμούς δρόμων είτε με καταλήψεις δημοσίων και δημοτικών κτιρίων και υπηρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεταναστευτικό: Κραυγή αγωνίας από Λέσβο και Σάμο – Νέες κινητοποιήσεις

Κινητοποιήσεις για προσφυγικό - μεταναστευτικό ετοιμάζουν δήμαρχοι του Β. Αιγαίου

Tags:
hotspot, μετανάστες, πρόσφυγες, Λαμία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK