08:42 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η πρώτη ανάρτηση των γονιών του Παναγιώτη – Ραφαήλ για το 2020 ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστη. Στα πόδια του στέκεται και πάλι το μικρό αγόρι.

Στα πόδια του στέκεται και πάλι ο μικρός Παναγιώτης -Ραφαήλ, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Βοστώνη, παλεύοντας εναντίον μίας σπάνιας γενετικής ασθένειας.

«Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό» έγραψαν στο Facebook οι γονείς του μικρού αγοριού.

Και πρόσθεσαν: «Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα».

Υπενθυμίζεται πως ο Παναγιώτης – Ραφαήλ πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία «τύπου 1», με αποτέλεσμα να ταξιδέψει στις ΗΠΑ ώστε να υποβληθεί σε πρωτοποριακή θεραπεία, βασισμένη σε γονιδιακό φάρμακο.

Η θεραπεία ήταν ιδιαιτέρως ακριβή, αλλά χάρη στην ευαισθησία του κόσμου και τις μαζικές δωρεές χρημάτων, οι γονείς κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα χρήματα και να κάνουν το μακρινό ταξίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς είναι ο Παναγιώτης - Ραφαήλ μετά τη θεραπεία - Τι λένε οι γονείς του

Tags:
δωρητής, δωρεά, νοσοκομεία, νοσοκομείο, ΗΠΑ, ασθένειες, ασθένεια, βοστώνη, Παναγιώτης-Ραφαήλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK