20:35 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τη χαρά τους θέλησαν να μοιραστούν οι γονείς του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ αναρτώντας φωτογραφίες του παιδιού τους, το οποίο κατάφερε να σταθεί όρθιο για πρώτη φορά.

Αισιοδοξία επικρατεί για την πορεία της υγείας του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως το αγοράκι ανταποκρίνεται καλά στη γονιδιακή θεραπεία που δέχτηκε ση Βοστώνη και εμφανίζει βελτίωση.

«Ο Παναγιωτάκης στέκεται στα πόδια του, είναι απίστευτο. Πραγματικά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορα», δήλωσε η μητέρα του παιδιού, ενώ συγκινημένος ήταν και ο πατέρας του.

«Ο μικρός στέκεται, είναι η πρώτη φορά που τον βάζουμε και στάθηκε, είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι, εγώ και η γυναίκα μου κλαίγαμε και είπαμε ότι αυτό το βίντεο πραγματικά θα το μοιραστούμε με τον κόσμο, που ο κόσμος είναι αυτός που έστειλε το παιδί για να πάρει αυτή τη θεραπεία», τόνισε.

Σχεδόν δύο μήνες μετά τη γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη, το παιδάκι που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία, στέκεται στα πόδια του και παίζει με τα παιχνίδια του δίνοντας ελπίδα στους γονείς του.

«Έχει δυναμώσει όλος ο κορμός του, έχουν δυναμώσει τα πόδια του, έχουν δυναμώσει τα χέρια του, το κεφαλάκι του», τονίζει ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ και συνεχίζει λέγοντας πως: «το παιδί μεγαλώνει, αυτό το καταλαβαίνει το παιδί, αυτή τη στιγμή το αφήνω εδώ στα παιχνίδια του, και παίζει μόνο του. Είναι χαρούμενο το παιδί. Θα είμαι εγώ και η γυναίκα μου μια ζωή ευγνώμονες στους Έλληνες που έστειλαν το παιδί μου εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βίντεο: Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ στέκεται στα πόδια του

Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Παναγιώτη-Ραφαήλ

Tags:
νοσοκομείο, ασθένεια, βοστώνη, πατέρας, Παναγιώτης-Ραφαήλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK