15:35 01 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Καθηγητής σε Λύκειο στο Ελληνικό χαστούκισε έναν μαθητή με αφορμή μια μπάλα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των συμμαθητών του παιδιού.

Την ώρα που οι καθηγητές στο σχολείο πραγματοποιούσαν συνέλευση, κάποια παιδιά είχαν βγει στο προαύλιο και έπαιζαν μπάλα.

Μια συμμαθήτρια του θύματος, μιλώντας στο Star, τόνισε πως ένας από τους καθηγητές, βγήκε έξω στην αυλή και απαίτησε από τα παιδιά να του δώσουν την μπάλα.

Ένας από τους μαθητές αρνήθηκε και όταν ο καθηγητής έσκυψε για να την πιάσει, ο μικρός την κλώτσησε μακριά, με αποτέλεσμα ο καθηγητής να τον χαστουκίζει στο πρόσωπο.

Οι συμμαθητές του θύματος αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη του σχολείου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ενέργεια του καθηγητή, και σκοπεύουν να τη διατηρήσουν μέχρι την Παρασκευή.

Ο καθηγητής από την πλευρά του, ζήτησε συγγνώμη από το παιδί που το χαστούκισε, όμως οι συμμαθητές του συνεχίζουν την κατάληψη και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του καθηγητή, ο οποίος αξίζει να σημειθεί πως δεν είχε δείξει σημάδια επιθετικότητας και βίαιης συμπεριφοράς στο παρελθόν.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καθηγητής πέθανε μέσα σε σχολείο στην Κάλυμνο

Καθηγητής ΤΕΙ αποκαλούσε «τούβλα» τους φοιτητές για να τους στείλει σε φροντιστήριο φίλου του

Tags:
βία, μπάλα, χαστούκι, μαθητής, καθηγητής, Λύκειο, σχολείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK