ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Δεν είναι ώρα για πανικό και άγχος αναφορικά με τον κορονοϊό (2019-nCoV) ήταν το κεντρικό μήνυμα που εκπέμφθηκε από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και την επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Στέλλα Κυριακίδου, κατά τη συνάντηση τους, σήμερα το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, εν αναμονή των σχετικών αποφάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ο κ. Κικίλιας και η κυρία Κυριακίδου συναντήθηκαν και συνέστησαν ψυχραιμία.

«Τις αποφάσεις και τις οδηγίες τού ΠΟΥ θα ακολουθήσουμε. Με ψυχραιμία, με σύνεση και με ένα σχέδιο τέτοιο το οποίο έχει εφαρμοστεί και στο παρελθόν και θα εφαρμοστεί και τώρα», σημείωσε ο κ. Κικίλιας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Επειδή ακούω και βλέπω ότι μιλούν πολλοί, καλό είναι γι’ αυτά τα θέματα να μιλούν οι ειδικοί επιστήμονες- αυτοί που έχουν την επιστημονική επάρκεια να συμβουλεύσουν τους Έλληνες. Έχουμε εξαιρετικούς επιστήμονες στη χώρα οι οποίοι μέχρι τώρα έχουν τοποθετηθεί πολύ σωστά για το θέμα» ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με την Ευρωπαία Επίτροπο, Στέλλα Κυριακίδου.

«Δεν είναι η ώρα να δημιουργούμε πανικό και άγχος, περιμένουμε τα αποτελέσματα τής συνεδρίασης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κι αν χρειαστεί θα ενημερώσουμε», ανέφερε από τη μεριά της η Ευρωπαία επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορονοϊός: Κλείνει η Απαγορευμένη Πόλη στο Πεκίνο – Ακυρώνονται οι εορτασμοί για την Πρωτοχρονιά

Γρίπη: Στους 13 οι νεκροί – 59 τα σοβαρά κρούσματα

 

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
ΠΟΥ, κορονοϊός, Βασίλης Κικίλιας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK