01:08 05 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, μετά την ολοκλήρωση της πορείας διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα αρκετοί δρόμοι στο κέντρο των Αθηνών είχαν κλείσει στο πλαίσιο της κινητοποίησης από τους εργαζόμενους της Γενικής Μεταλλευτικής και Μεταλλουργικής Εταιρείας ΛΑΡΚΟ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας Αθηνών, η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί και η κατάσταση στους κεντρικούς αθηναϊκούς δρόμους σιγά-σιγά επανέρχεται στα κανονικά επίπεδα.

Την αποφασιστικότητά του να δρομολογήσει άμεσα τη διαδικασία εξυγίανσης της ΛΑΡΚΟ μέσω κάποιας μορφής εκκαθάρισης εν λειτουργία επανέλαβε χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

Από την πλευρά του  ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε «Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Στηρίζουμε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων για την υπεράσπιση και εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, των εργασιακών τους σχέσεων, δικαιωμάτων και βεβαίως την υπεράσπιση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΕΛΑΣ έπιασε διεθνή σπείρα με 1 τόνο κοκαΐνη - Με ιστιοφόρο από Καραϊβική τα ναρκωτικά

ΕΛΑΣ: Σχεδόν 600 συλλήψεις για παραεμπόριο στη Θεσσαλονίκη το 2019 - Κατασχέθηκαν 41.810 προϊόντα

 

 

Tags:
πορεία, ΛΑΡΚΟ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK