ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης ανέφερε ότι «χωρίς να θέλω να μειώσω τις προσπάθειες των Ελλήνων πατριωτών εκπαιδευτικών, θα πρέπει να προφυλάξω τα παιδιά μου από οποιαδήποτε αρρυθμία του εκπαιδευτικού συστήματος».

Στα τέσσερα παιδιά του και το εκπαιδευτικό σύστημα αναφέρθηκε ο τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Ο τραγουδιστής σημείωσε ότι πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο.

Όπως τόνισε, μένει στα Πετράλωνα και δεν είναι τυχαίο που μεταβαίνει στο Παλαιό Φάληρο, όπου βρίσκεται το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών.

Έκανε, δε, λόγο για πολλά προβλήματα στο δημόσιο σχολείο στην περιοχή όπου κατοικεί.

«Και εγώ, χωρίς να θέλω να μειώσω τις προσπάθειες των Ελλήνων πατριωτών εκπαιδευτικών, θα πρέπει να προφυλάξω τα παιδιά μου από οποιαδήποτε αρρυθμία του εκπαιδευτικού συστήματος», είπε.

Ο κ. Σφυράκης τόνισε πως «είμαστε μέσα σε μια πλειονότητα αλλοδαπού στοιχείου, όπου μοιραία τα παιδιά αυτά, επειδή ακόμα προσαρμόζονται στην ελληνική κοινωνία, τραβάνε πίσω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου».

«Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα δικά μου τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει την οποιαδήποτε εγκληματικότητα και παραβατικότητα μέσα σε ένα σχολείο στο οποίο η δασκάλα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες», συνέχισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Η κατάθεση στις αρχές και η πρώτη ανάρτηση μετά τη ληστεία

Νίκος Βέρτης: Πιστεύω πολύ στον Χριστό αλλά είμαι αμαρτωλός, δεν είμαι καλός Χριστιανός - Βίντεο

Tags:
αλλοδαπός, μετανάστες, σχολείο, παιδιά, τραγουδιστής, Νεκτάριος Σφυράκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK