10:40 30 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κλειστή θα παραμείνει και την Παρασκευή σειρά σχολικών μονάδων, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε διάφορες περιοχές της χώρας, λόγω της έξαρσης της εποχικής γρίπης.

Κλειστές θα παραμείνουν δεκάδες σχολικές μονάδες σε διάφορες περιοχές της χώρας και την Παρασκευή, με φόντο την έξαρσης της εποχικής γρίπης. Στην πλειονότητά τους, τα σχολεία αφορούν τη βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο alfavita.gr, στην Αττική κλειστά θα μείνουν το 20ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών, το 1ο Νηπιαγωγείο Μαρκοπούλου, το 4ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης, το Νηπιαγωγείο Αγίου Ανδρέα, το Δημοτικό Αγίου Ανδρέα και το 1ο Νηπιαγωγείο Διονύσου.

Στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη, κλειστά θα μείνουν την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, το 3ο Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων και το 4ο Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων.

Στα Ιωάννινα, κλειστά και την Παρασκευή θα είναι τα παρακάτω σχολεία: Δημοτικό Σχολείο Μπάφρας- Νεοκαισάρειας, 10ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαρμάρων, Δημοτικό Σχολείο Λογγάδων, 9ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων.

Κλειστά θα είναι και τα παρακάτω Νηπιαγωγεία: 22ο Ιωαννίνων, 28ο Ιωαννίνων, Κουτσελιού, 6ο Ανατολής, 19ο Ιωαννίνων, 6ο Ιωαννίνων, 1ο Ιωαννίνων, 3ο Ιωαννίνων, 1ο Περάματος, 30ο Ιωαννίνων, 8ο Ιωαννίνων, 3ο Ανατολής, 3ο Κατσικά, 5ο Ανατολής, 10ο Ιωαννίνων, 7ο Ιωαννίνων, Πεδινής, 14ο Ιωαννίνων, 5ο Ιωαννίνων, 18ο Ιωαννίνων, Αμφιθέας, 4ο Ιωαννίνων, Κρύας, 25ο Ιωαννίνων, 1ο Κατσικά, 2ο Ιωαννίνων, 15ο Ιωαννίνων, Ειδικό Ιωαννίνων, 1ο Νεοχωρόπουλου, 33ο Ιωαννίνων, 11ο Ιωαννίνων.

Επίσης, κλειστά θα είναι στον δήμο Παγωνίου το Δημοτικό σχολείο, το Νηπιαγωγείο και ο Παιδικός Σταθμός Καλπακίου, το Δημοτικό Σχολείο, το Νηπιαγωγείο και Παιδικός Σταθμός Παρακαλάμου, το Παράρτημα Νηπιαγωγείου Καλπακίου στα Δολιανά, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο, το Νηπιαγωγείο και ο παιδικός Σταθμός Κεφαλοβρύσου.

Στα Γρεβενά, κλειστά θα είναι τα εξής σχολεία: 1ο, 2ο , 3ο , 6ο Δημοτικό, το νηπιαγωγείο Μαυραναίων και όλα τα νηπιαγωγεία της πόλης.

Στην Πρέβεζα, δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή το 9ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας, το Νηπιαγωγείο Καναλίου, το Νηπιαγωγείο Ν.Σινώπης, το Νηπιαγωγείο Ν. Σαμψούντας, το Νηπιαγωγείο Λούρου, το Νηπιαγωγείο Ν. Ωρωπού, το Δημοτικό Σχολείο Ν. Σινώπης, το Δημοτικό Σχολείο Ν. Ωρωπού και το Δημοτικό Σχολείο Λούρου.

Στον Δήμο Ζήρου θα παραμείνουν κλειστά τα παρακάτω σχολεία: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσπρωτικού, το 1ο Νηπιαγωγείο Φιλιππιάδας, το 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιππιάδας, το 3ο Νηπιαγωγείο Φιλιππιάδας, το 4ο Νηπιαγωγείο Φιλιππιάδας, το Νηπιαγωγείο Νέας Κερασούντας, το Νηπιαγωγείο Αγίου Γεωργίου, το Νηπιαγωγείο Πέτρας, το 1ο και το 2ο Νηπιαγωγείο Θεσπρωτικού, το Νηπιαγωγείο Τυριας και το Νηπιαγωγείο Ριζοβουνίου.

Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας δεν θα λειτουργήσουν το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Αγκαθιάς της Δημοτικών Ενότητας Μελίκης και το 3ο Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας.

Στο Αργοστόλι δεν θα λειτουργήσουν το 4ο και το 6ο Δημοτικό Σχολείο, το Δημοτικό Σχολείο Κεραμειών, το 3ο Νηπιαγωγείο Αργοστολίου και το Νηπιαγωγείο Σκάλας.

Κλειστά θα παραμείνουν Πέμπτη και Παρασκευή τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην πόλη της Δράμας.

Στο Κιλκίς, αναστέλλεται αύριο Παρασκευή 31 Ιανουαρίου η λειτουργία των νηπιαγωγείων Ευκαρπίας και Σ.Σ. Μουριών, του 1ου νηπιαγωγείου Κιλκίς, του 7ου νηπιαγωγείου Κιλκίς, του 9ου νηπιαγωγείου Κιλκίς, του 12ου νηπιαγωγείου Κιλκίς, του νηπιαγωγείου Μαυρονερίου και του νηπιαγωγείου Νέας Σάντας.

Στον νομό Αργολίδας, κλειστό θα είναι το ΕΕΕΚ Αργολίδας, αλλά και τα Νηπιαγωγεία 1ο και 2ο Πορτοχελίου και 2ο Κρανιδίου.

Τέλος, στην Άνδρο κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία σε Γαύριο και Μπατσί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γρίπη: Στους 21 οι νεκροί - Στην εντατική 88 άτομα

Κορονοϊός: Συναγερμός για πιθανό κρούσμα στη Θεσσαλονίκη

Tags:
γρίπη, εποχική γρίπη, δημοτικό σχολείο, σχολείο, σχολεία, κλειστά σχολεία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK