03:17 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την απόφαση να ανοίγουν τα μαγαζιά τις Κυριακές σχολίασε ο Απόστολος Βακάκης του Jumbo με αφορμή τα καταστήματα σε Πρέβεζα και Κατερίνη.

Για τα ανοιχτά μαγαζιά τις Κυριακές μίλησε ο Απόστολος Βακάκης του Jumbo, σημειώνοντας ότι θα προτιμούσε να ισχύει το πενθήμερο, αλλά αυτό να ισχύσει για όλους.

Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος Jumbo έχει ανακοινώσει ότι τα καταστήματα σε Πρέβεζα και Κατερίνη θα είναι ανοιχτά όλες τις Κυριακές, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση εμπορικών συλλόγων και σωματείων στις δύο πόλεις.

Τα σωματεία υποστηρίζουν ότι η κίνηση των Jumbo θα σταθεί αφορμή για να λειτουργούν κι άλλες αλυσίδες καταστημάτων, σε βάρος των μικρότερων εμπορικών επιχειρήσεων.

Ο κ. Βακάκης, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», συνέδεσε την απόφαση για τα μαγαζιά Jumbo σε Πρέβεζα και Κατερίνη με την πρακτική που ακολουθεί ο ανταγωνισμός.

«Η επιλογή των συγκεκριμένων καταστημάτων έγινε με κριτήριο ότι είναι στη μέση του πουθενά της αντίστοιχης τουριστικής περιοχής και λόγω της ανάγκης να μην υστερούν έναντι του ανταγωνισμού», δήλωσε.

Ποια μαγαζιά είναι ανοιχτά όλες τις Κυριακές 2020

Τη δυνατότητα σε μαγαζιά να είναι ανοιχτά όλες Κυριακές του χρόνου, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, δίνει η νομοθεσία.

Στο πλαίσιο των σχετικών προβλέψεων, τα καταστήματα Jumbo σε Πρέβεζα και Κατερίνη έχουν ανακοινώσει ότι θα μένουν ανοιχτά κάθε Κυριακή.

Τα καταστήματα Jumbo στις δύο πόλεις θα λειτουργούν τις Κυριακές με ωράριο 11:00 - 18.00.

Τα IKEA στο αεροδρόμιο θα είναι επίσης ανοιχτά κάθε Κυριακή, από Μάιο μέχρι και Οκτώβριο (από 1/05 μέχρι και 31/10), με ωράριο 11:00 - 20:00. Εξαιρείται μόνο η Κυριακή 9 Αυγούστου, που το κατάστημα θα είναι κλειστό.

Τα McArthour Glen, όπως και το Smart Park, έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να είναι ανοιχτά όλες τις Κυριακές, από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιες Κυριακές του 2020 είναι ανοιχτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Tags:
ανοιχτά καταστήματα, εμπορικά καταστήματα, ωράριο καταστημάτων, ανοιχτά μαγαζιά, μαγαζιά, Κυριακή, Jumbo
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK