11:49 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Έφοδο στο παζάρι στο Σχιστό πραγματοποίησαν οι αρμόδιες αρχές για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, το πρωί της Κυριακής.

Μεγάλη επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε στο παζάρι του Σχιστού, το πρωί της Κυριακής.

Έφοδο στο Σχιστό έκαναν δυνάμεις του υπουργείου Ανάπτυξης και της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, ενώ το έργο συνέδραμαν ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. όπως μετέδωσε το ant1news.gr.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν εντοπίσει χιλιάδες παράνομα βιομηχανικά προϊόντα και τρόφιμα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Την ευρεία διυπηρεσιακή επιχείρηση συντονίζει το Συντονιστικό Όργανο για την Καταπολέμηση του Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΠ) της γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται τέτοιους είδους επιχείρηση στο Σχιστό. Το παζάρι είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς πωλούνται βιομηχανικά προϊόντα, ζώα και ευπαθή αγαθά, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Σπάει και το άβατο του Σχιστού», ανέφεραν πηγές της γενικής γραμματείας στο ΑΠΕ για τη σημερινή επιχείρηση.

«Θα επιχειρούμε παντού, και κυρίως εκεί που παραβιάζεται ο υγιής ανταγωνισμός και διακυβεύεται η δημόσια ασφάλεια η περίοδος της ανοχής απέναντι στην ανομία, παρήλθε. Θα προστατέψουμε όσους σήκωσαν και σηκώνουν το βάρος της της κρίσης. Παλεύουν για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα «Μοναστηράκια» του πλανήτη: Παζάρια με αντίκες σε όλον κόσμο

Tags:
επιχείρηση, έφοδος, Υπουργείο Ανάπτυξης, Ελληνική Αστυνομία, αστυνομία, παζάρια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK