10:04 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 31
Βρείτε μας

Στο πλαίσιο σταθερού προγράμματος δράσεων, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, η αστυνομία δημοσίευσε απολογισμό με τα ευρήματα .

Σε 85 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, κατά το τελευταίο 24ωρο σε επιχειρήσεις που πραγματοποίησαν στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και στην Αττική.

Στόχος των επιχειρήσεων ήταν η πρόληψη και η καταστολή της εγκληματικότητας.

Οι έλεγχοι ήταν εκτεκταμένη, σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων.

Όπως προκύπτει τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ελέγχθηκαν συνολικά 3.585 άτομα και 2.087 οχήματα, ενώ προσήχθησαν 425 άτομα, εκ των οποίων τα 85 συνελήφθησαν.

Οι 33 συλλήψεις ήταν για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 20 για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, 9 για διαρρήξεις - κλοπές, 1 για απόπειρα ανθρωποκτονίας, 1 για ληστεία, 3 για παράβαση του νόμου περί όπλων, 7 για καταδικαστικές αποφάσεις και διωκτικά έγγραφα και 11 για διάφορα άλλα αδικήματα.

Την ίδια στιγμή κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και λαθραία καπνικά προϊόντα, βεβαιώθηκαν 137 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, ενώ βρέθηκαν 10 κλεμμένα οχήματα.

Όσοι συνελλήφθησαν αναμένεται να οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Tags:
Ελλάδα, καταστολή, Ελληνική Αστυνομία, αστυνομία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK