13:59 03 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Φως στις συνθήκες θανάτου του θανάτου του ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη αναμένεται να ρίξει η ένορκη διοικητική εξέταση που διατάχθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

Τις συνθήκες θανάτου του ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη αναμένεται να ερευνήσει η ένορκή διοικητική εξέταση που διατάχθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η ΕΔΕ διατάχθηκε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, από τον διοικητή της Πρώτης Υγειονομικής Περιφέρειας μετά από δηλώσεις φίλων του εκλιπόντα που έκαναν λόγο για ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια.

«Πραγματικά με ανακουφίζει αυτό, γιατί αν όντως έχει υπάρξει ιατρικό σφάλμα, πρέπει να διερευνηθεί. Κανείς δεν πίστευε σε μια τόσο ραγδαία, αρνητική εξέλιξη μετά από μια εγχείρηση που θεωρείται απλή» δήλωσε στο δελτίο του καναλιού η ηθοποιός Υβόννη Μαλτέζου.

Η έρευνα αποσκοπεί στο να διασαφηνίσει τις συνθήκες νοσηλείας του ηθοποιού και να εξετάσει αν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα ιατρικά πρωτόκολλα.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ μπήκε στο νοσοκομείο τον Δεκέμβριο για μια επέμβαση στο έντερο αλλά προκλήθηκαν επιπλοκές.

«Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, αλλά νομίζω πως πρέπει να γίνει έρευνα για να μάθουμε την αλήθεια, είτε υπάρχει θέμα ιατρικού σφάλματος ή κάτι άλλο συνέβη που οδήγησε τον αξέχαστο Γιώργο στον θάνατο του» συμπλήρωσε η κα Μαλτέζου..

Τα αποτελέσματα της έρευνας αναμένεται να βγουν σε 15 ημέρες.

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 74 ετών.

Tags:
ηθοποιός, Γιώργος Κοτανίδης, θάνατος, ΕΔΕ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK