20:01 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε την είδηση σύμφωνα με την οποία μια μαθήτρια στον Πύργο λιποθύμησε από την πείνα.

Ένα σχόλιο, που προκάλεσε αντιδράσεις, έκανε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ  ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

Ο κ. Πορτοσάλτε αναφέρθηκε στη λιποθυμία μιας μαθήτριας από πείνα στον Πύργο.

Σημειώνεται πως οι γονείς της κοπέλας είναι άνεργοι ενώ με επιστολή τους που δημοσιεύθηκε σε τοπικό μέσο αναφέρουν πως έδωσαν πολλά χρήματα στον ΕΝΦΙΑ, με αποτέλεσμα το παιδί τους να μην τρέφεται σωστά.

«Τι έγινε; Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες, ότι λιποθύμησε ότι δηλαδή λιποθύμησε γιατί πληρώνουν ΕΝΦΙΑς Στα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ δεν πλήρωσε ΕΝΦΙΑ; Πρώτη φορά ανακάλυψε τον ΕΝΦΙΑ, ο πατέρας αυτός», ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε.

Στη συνέχεια απάντησε σε σχόλιο του παρουσιαστή σχετικά με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΕΝΦΙΑ πως σε κάποιες ειδήσεις, «όπως είναι αυτές οι ΣΥΡΙΖΑϊκες» είναι καλύτερα να διαβάζεις τα σχόλια.

Τέλος, ο δημοσιογράφος σημείωσε πως οι γονείς στην Ελλάδα δεν αφήνουν τα παιδιά τους χωρίς φαγητό για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ.

«Δεν αφήνει γονιός στην Ελλάδα να πεινάσει το παιδί του για να πληρώσει ΕΝΦΙΑ. Δεν υπάρχει αυτό. Πήγαινε πες την μπιπ  κάπου άλλου».

Να σημειωθεί πως οι γονείς ζήτησαν, μέσω της επιστολής τους, δημιουργηθεί μία υπηρεσία αλληλεγγύης για να εξεταστούν οι άνεργοι που έχουν μόνιμη κατοικία.

Tags:
Πύργος, μαθήτρια, πείνα, δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK