00:17 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε δήλωση αναφορικά με τα όσα κατήγγειλε η πρώην εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Ψευδή» χαρακτηρίζει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος τα όσα κατέθεσε η  πρώην εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη.

«Οι ψευδείς, αχαρακτήριστες και ανάξιες για εισαγγελικό λειτουργό δήθεν αποκαλύψεις ιδιωτικών συνομιλιών μας με αναγκάζουν να αποκαλύψω -μολονότι δεν το ήθελα- τις πραγματικές συνομιλίες μας και τα ρουσφέτια που μου ζητούσαν όταν με συναντούσαν με δική τους πρωτοβουλία».

Ο κ. Παγγελόπουλος σημειώνει, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι στην κ. Τσατάνη επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή «για την πρωτοφανή και σκανδαλώδη προσπάθεια συγκάλυψης ενός μεγάλου σκανδάλου, του σκανδάλου Βγενόπουλου» και αναφέρει εννέα ενέργειες της Γ.Τσατάνη αναφορικά με την υπόθεση αυτή.

«Υπήρξα ασυμβίβαστος διώκτης της διαφθοράς και αυτό δεν μου συγχωρούν κάποιοι διεφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι πολιτικοί και έχουν συνασπισθεί με ελάχιστους, μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού, επίορκους εισαγγελείς και έναν ισοβίτη κατάδικο για ναρκωτικά», αναφέρει ο ίδιος για τον εαυτό του.

Στη συνέχει αναφέρει πως θέλουν να τον εκδικηθούν και να τον εκφοβίσουν.

«Στόχος, όλων αυτών, είναι να με εκδικηθούν και ταυτόχρονα να εκφοβίσουν τη συντριπτική πλειοψηφία εισαγγελέων και δικαστών προκειμένου να εξασφαλίσουν την ανοχή και τη σιωπή τους στα σκάνδαλα και στις παρανομίες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως η κα Τσατάνη κατηγόρησε τον κ. Παπαγγελόπουλο για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη στην κατάθεσή της σήμερα στην προανακριτική της Βουλής.

Tags:
Βουλή, Novartis, κατάθεση, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK