01:35 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής κατηγορεί τη Ρένα Δούρου ότι «αν είχε δημοκρατικές ευαισθησίες, θα αναγνώριζε το δικαίωμα μιας διοίκησης που κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης του 67 τοις εκατό των πολιτών της Αττικής, να εφαρμόσει το πρόγραμμα της, χωρίς προσκόμματα» .

Στην αντεπίθεση πέρασε η Περιφέρεια Αττικής κατηγορώντας την Ρένα Δούρου για «επιλεκτικές ευαισθησίες» αναφορικά με την ανακοίνωση της παράταξης της «Δύναμη Ζωής» περί συνεργασιών και στήριξης της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής του Γιώργου Πατούλη από τη «Χρυσή Αυγή».

Η Περιφέρεια σχολιάζει χαρακτηριστικά για τη Ρένα Δούρου ότι δεν ενοχλήθηκε, όταν ως στέλεχος «πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ψήφισε με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής τον “Κλεισθένη”, τη “ νόθα” απλή αναλογική της πρώτης Κυριακής, που “ άνοιξε στα άκρα”, δεξιά κι αριστερά, τις πόρτες των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων και τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραμονή της χώρας μας στην Ευρώπη».

Μάλιστα, ανεβάζοντας τους τόνους, προειδοποιεί την κ. Δούρου ότι δεν δέχεται μαθήματα «δημοκρατικής ευαισθησίας».

«Αν είχε δημοκρατικές ευαισθησίες, θα αναγνώριζε το δικαίωμα μιας διοίκησης που κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης του 67 τοις εκατό των πολιτών της Αττικής, να εφαρμόσει το πρόγραμμα της, χωρίς προσκόμματα» σημειώνει.

Είχε προηγηθεί χθες ανακοίνωση της Ρένας Δούρου ότι «για δεύτερη φορά, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής προσπάθησε, μαζί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, να συγκροτήσει τις Επιτροπές Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και εκείνη του Περιβάλλοντος, στηριζόμενη στις κυβερνητικές, νομοθετικές αλχημείες, οι οποίες αλλοιώνουν την αποτύπωση της δύναμης των Περιφερειακών Παρατάξεων. Παραχωρώντας πλειοψηφικά ποσοστά της τάξης των 3/5 στη Διοικούσα Παράταξη, χωρίς αυτά να αποτυπώνουν τον πραγματικό συσχετισμό δυνάμεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο».
Tags:
Περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Πατούλης, Ρένα Δούρου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK