03:35 16 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραβρέθηκε σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία του Σταμάτη Κραουνάκη στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεν έχασε την ευκαιρία να παρουσιάσει ορισμένα αυτοσχέδια στιχάκια, υπό τις επευφημίες μέρους των εργαζομένων.

Ωστόσο, τα στιχάκια αυτά εμπεριείχαν ορισμένες αμφιλεγόμενες εκφράσεις - λέξεις:

«Εα έα έα, να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ, αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μ@@@ι του». «Δώστε μισθούς, στους αρχαιολόγους δώστε μισθούς. Σε όλες τις ειδικότητες δώστε μισθούς»

Ως εκ τούτου, ορισμένοι από τους εργαζόμενους δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι τέτοιες εκφράσεις ακούστηκαν εντός του χώρου του υπουργείου Πολιτισμού.

Οργή Ταχιάου

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου της «Αττικό Μετρό», Νίκου Ταχιάου, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στα όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι στο κτίριο του υπουργείου.

«Την ώρα που ετοίμαζα μία ανάρτηση για την επιχειρησιακή κουλτούρα που διέπει την "Αττικό Μετρό" στις σχέσεις της με τις αρχαιολογικές υπηρεσίες και τις καλές πρακτικές που δοκιμάζονται στην πράξη, το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την σημερινή αθλιότητα που χειροκροτούν αρχαιολόγοι που απασχολούνται στο ελληνικό δημόσιο και μάλιστα μέσα στον χώρο του υπουργείου. Ανάθεμά με, εάν αυτή η σιχαμερή εικόνα είναι σάτιρα. Ντροπή τεράστια σε όλους τους»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tags:
εργαζόμενος, εργαζόμενοι, δημόσιοι υπάλληλοι, υπάλληλοι, Υπουργείο Πολιτισμού, Σταμάτης Κραουνάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK