02:14 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελλάδα 2021 (18)
0 02
Βρείτε μας

Πρεμιέρα έκαναν το απόγευμα της Παρασκευής το σήμα και η ιστοσελίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Το μήνυμα της προέδρου, Γιάννας Αγγελοπούλου.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το σήμα, όπως και η ιστοσελίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», η οποία έχει επιφορτιστεί με την αρμοδιότητα διοργάνωσης όλων των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

«Διακόσια χρόνια. Δεν είναι απλώς ιστορία – είναι μια μεγάλη ευκαιρία: Είναι η ευκαιρία μας να ξεφύγουμε απ’ την καθημερινότητα.  Να γιορτάσουμε όπως μόνο οι Έλληνες ξέρουμε. Αλλά και να θυμηθούμε από πού ξεκινήσαμε. Να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε και ν’ αποφασίσουμε πού θέλουμε να πάμε.

»Μπορεί να έχουμε μνήμες χωριστές, ζωές διαφορετικές και όνειρα αλλιώτικα. Όμως εμείς όλοι είμαστε η Ελλάδα. Και αυτό είναι το σήμα μας. Το σήμα της γιορτής και της ευκαιρίας μας. Ας το βάλουμε όλοι στην καρδιά μας» δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος της «Ελλάδα 2021», με αφορμή την παρουσίασε το σήματος.

​Σκοπός της Επιτροπής, πέρα από τον σχεδιασμό του εορτασμού της συμβολικής επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση, είναι να οργανώσει ένα συνολικό πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων, με στόχο να επανασυστήσουμε την Ελλάδα, από την αρχή της σύγχρονης ιστορίας της μέχρι και σήμερα, στην πορεία αυτών των 200 χρόνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η λειτουργία της Επιτροπής όσο και οι δράσεις που θα υποστηρίξει, θα καλυφθούν με πόρους από ιδιωτικές δωρεές, χορηγίες, έσοδα από πωλήσεις προϊόντων ή άλλες προωθητικές ενέργειες.

Δείτε ΕΔΩ το site της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο πλευρό της Γιάννας Αγγελοπούλου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Θέμα:
Ελλάδα 2021 (18)
Tags:
Γιάννα Αγγελοπούλου, Ελλάδα, Ελλάδα 2021, επιτροπή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK