18:21 04 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σύσκεψη με τους αξιωματικούς της αστυνομίας της Ηπείρου είχε σήμερα το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με την παρουσία του Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδας Κωνσταντίνου Σκούμα και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Κωνσταντίνου Δούβαλη.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης στη συνέχεια είχε συζήτηση με τις Ενώσεις Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων και συμμετείχε σε σύσκεψη με τους δήμαρχους του νομού Ιωαννίνων, τον περιφερειάρχη και τους βουλευτές Σταύρο Καλογιάννη και Μερόπη Τζούφη,

«Η Ήπειρος ακουμπάει στην μεθόριο και ο στόχος μας είναι η αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων, ο αποτελεσματικός έλεγχος όσων εισέρχονται ή εξέρχονται, ο έλεγχος όλων των παράνομων διακινήσεων ώστε να καταστήσουμε τους λίγους ανθρώπους που ζουν επί της μεθορίου ασφαλείς. Η ασφαλής μεθόριος σημαίνει ασφαλής Ελλάδα», σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός ανακοίνωσε την ενίσχυση της δύναμης της Frontex για καλύτερη φύλαξη κι έλεγχο των συνόρων, ενώ ανέφερε ότι άμεσα πρόκειται να αποσταλούν drone και θερμικές κάμερες.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, το δεύτερο τμήμα του σχεδίου θα αναπτυχθεί στα αστικά κέντρα. Πρέπει να βελτιωθεί κι εκεί η ασφάλεια, οι άνθρωποι πρέπει να είναι ασφαλείς, τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ενώ σύμφωνα με τον υπουργό, μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στην ελεύθερη πρόσβαση στην πόλη για πεζούς, παιδιά και ΑμΕΑ.

«Δεν νοείται να καταλαμβάνουμε πάρκινγκ που είναι προορισμένα για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, δεν νοείται να καταλαμβάνουμε τα πεζοδρόμια», τόνισε, χαρακτηριστικά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Θεσσαλονίκη γέμισε με αφίσες κατά των αμβλώσεων - Φωτογραφίες

Το νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα της ΕΛ.ΑΣ για την Αθήνα - 250 αστυνομικοί σε 16 τομείς του κέντρου

 

Tags:
drones, Ήπειρος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK