05:27 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Tην Πέμπτη η Περιφερειακή Αρχή βορείου Αιγαίου και οι πέντε Δημοτικές Αρχές Λέσβου, Χίου και Σάμου θα πάρουν μέρος σε σύσκεψη για το προσφυγικό.

Η περιφέρεια βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε πως την  ερχόμενη Πέμπτη. η Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου και οι πέντε Δημοτικές Αρχές Λέσβου, Χίου και Σάμου θα συμμετέχει σε σύσκεψη με κυβερνητικά στελέχη για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα.

Η σύσκεψη, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, έχει κληθεί από την κυβέρνηση και θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

Στην ίδια ανακοίνωση καλούνται στις 10 το πρωί, την ίδια μέρα, στον χώρο προ του Υπουργείου Εσωτερικών στην οδό. Βασιλίσσης Σοφίας, οι βορειοαιγαιοπελαγίτες της Αθήνας.

«Σε συγκέντρωση για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αγανάκτησή μας για την επιδεινούμενη μεταναστευτική κρίση, στην οποία έχουμε αφεθεί αβοήθητοι» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Παράλληλα, η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα ζήτησε στη συνάντηση της ερχόμενης Πέμπτης «να παραβρεθούν και να ενημερωθούν όλοι οι βουλευτές των νησιών του βορείου Αιγαίου, οι οποίοι, μέχρι σήμερα, δεν έχουν κληθεί σε παρόμοιες συναντήσεις».

Tags:
νησιά, τοπική αυτοδιοίκηση, Προσφυγικό, Βόρειο Αιγαίο, συνάντηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK