11:59 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου, έχοντας επαφές με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με ηλεκτρικό ποδήλατο μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Δημήτρης Παπαστεργίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, ο κ. Παπαστεργίου – ο οποίος είναι δήμαρχος Τρικάλων – ξεκίνησε από τα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, τα οποία βρίσκονται στην οδό Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολούθως, μέσω της Βασιλίσσης Σοφίας και της Ηρώδου Αττικού, έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου, επιθυμώντας να δώσει το παράδειγμα για «πράσινες» μετακινήσεις στον αστικό ιστό.

Ο κ. Παπαστεργίου φορούσε κράνος μπλε χρώματος, παρόμοιο με αυτά που έχουν και τα παιδιά του, σύμφωνα με την ΚΕΔΕ.

Μητσοτάκης: Εξετάζουμε τη μεταφορά του ΕΝΦΙΑ στους δήμους

Υπενθυμίζεται ότι το προεδρείο της ΚΕΔΕ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου, έχοντας επαφές με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο επίκεντρο των επαφών βρέθηκε η μεταφορά του ΕΝΦΙΑ στην αρμοδιότητα των δήμων, με τον κ. Μητσοτάκη να παρέχει επίσης διαβεβαιώσεις για συνέχιση και ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για τους ηλικιωμένους.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, προσέδωσε ιδιαίτερη σημασία στην αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεταναστευτικό: Η κυβέρνηση επιτάσσει εκτάσεις για κλειστά κέντρα σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου

Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, Αθήνα, Μέγαρο Μαξίμου, δήμος Τρικκαιών, Τρίκαλα, δήμαρχος, ΚΕΔΕ, ποδήλατο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK