18:53 04 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Κώστας Βουτσάς εξακολουθεί να παραμένει από το βράδυ της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου στην εντατική του Νοσοκομείου «Αττικόν».

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο, διαπιστώθηκε «επιβάρυνση της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας» και παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων».

«Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας. Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων» αναφέρει χαρακτηριστικά το ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Αττικού νοσοκομείου της Αθήνας, εξαιτίας μίας λοίμωξης, η οποία τον ταλαιπωρεί από τον Οκτώβριο του 2019.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βουτσάς διακομίστηκε στη Μονάδα Εμφραγμάτων και μετέπειτα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος έως σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κώστας Βουτσάς: Το ξέσπασμα της κόρης του κατά ΜΜΕ – Τι είπε για την κατάσταση του πατέρα της

Tags:
εντατική, νοσηλεία, Υγεία, Αττικό Νοσοκομείο, νοσοκομείο, Κώστας Βουτσάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK