23:26 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για ακόμα μία ημέρα τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν υπερπτήσεις σε νησιά του Αιγαίου, την ώρα μάλιστα που οι υπουργοί Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και Χουλουσί Ακάρ μετέχουν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Δίχως τέλος είναι οι υπερπτήσεις σε νησιά από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που συνεχίστηκαν και σήμερα, ημέρα που οι υπουργοί Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και Χουλουσί Ακάρ βρίσκονται στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Λίγα λεπτά μετά τις 10:00 ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πέταξε πάνω από το Φαρμακονήσι στα 23.000 πόδια, στις 10:08 πάνω από τους Λειψούς στα 8.500 πόδια και στις 10:12 πάνω από το Αγαθονήσι στα 7.000 πόδια.

Η τουρκική προκλητικότητα συνεχίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, στις 10:29 όταν ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπέρπτηση στην Παναγιά και τις Οινούσσες στα 27.000 πόδια, όπως αναφέρει το newpost.gr.

Σημειώνεται ότι, η Άγκυρα διατηρεί υψηλά τους τόνους με τις καθημερινές υπερπτήσεις και μάλιστα σε μία ημέρα όπου οι δύο υπουργοί Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και Χουλουσί Ακάρ βρίσκονται στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ 12 και 13 Φεβρουαρίου.

Οι δύο άνδρες είχαν προ ημερών τηλεφωνική επικοινωνία κατά την οποία συζήτησαν και για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

Tags:
Νίκος Παναγιωτόπουλος, Χουλουσί Ακάρ, ελληνοτουρκικά, τουρκικά μαχητικά, υπερπτήσεις
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK