08:39 07 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι γαλλικές αρχές ήρθαν σε επικοινωνία με την ελληνική Αστυνομία, υποστηρίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες πως η γυναίκα η οποία βρίσκεται με τη μικρή Βαλεντίν στη Γαλλία, είναι η βιολογική της μητέρα.

Η βιολογική μητέρα της μικρής Βαλεντίν φέρεται να είναι η γυναίκα η οποία επικοινώνησε με τις γαλλικές αρχές μέσω δικηγόρου, σύμφωνα με το newsit.gr.

Κατά το ίδιο μέσο, η γυναίκα βρίσκεται σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές στη χώρα από 2015.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Γάλλοι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τις ελληνικές αρχές, δηλώνοντας πεπεισμένοι πως πρόκειται για τη βιολογική μητέρα της Βαλεντίν.

Όπως εξήγησαν, πραγματοποίησαν έρευνα στο περιβάλλον της 7χρονης, αλλά και στο σχολείο της, με τα στοιχεία να δείχνουν πως η γυναίκα είναι μητέρα της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι γαλλικές αρχές κάλεσαν την ελληνική πλευρά να ακολουθήσει τη δικαστική οδό, σε περίπτωση που επιθυμεί εξέταση DNA.

Σύμφωνα με το star.gr, σε μια τέτοια περίπτωση η διαδικασία θα μπορούσε να διαρκέσει έως και έξι μήνες, τη στιγμή που η μικρή Βαλεντίν βρίσκεται σε οικογενειακό περιβάλλον και φέρεται να είναι υγιής και χαρούμενη, κατά τις γαλλικές αρχές.

Πάντως, παραμένουν τα ερωτηματικά γύρω από την υπόθεση, δεδομένου ότι ο πατέρας της μικρής υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η εξαφάνιση της μικρής Βαλεντίν δηλώθηκε στις 23 Δεκεμβρίου και αμέσως ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η έρευνα των αρχών, ο πατέρας είχε ψευδώς δηλώσει την εξαφάνιση καθώς σε συνεννόηση με συγγενικό του πρόσωπο είχε μεθοδεύσει ο ίδιος τη μετάβαση της στο εξωτερικό.

Μάλιστα, η Βαλεντίν αναχώρησε στις 21 Δεκεμβρίου αεροπορικώς για το Παρίσι με τη συνοδεία του συγγενικού προσώπου, ενώ για να ταξιδέψει χρησιμοποιήθηκε το διαβατήριο της κόρης του παραπάνω συγγενικού προσώπου.

Ο πατέρας της σχεδίαζε να ταξιδέψει στη Γαλλία και ο ίδιος στις 12 Φεβρουαρίου, έχοντας εκδώσει και εισιτήριο. Τα σχέδιά του ματαίωσε η προσαγωγή του και η έρευνα των αρχών.

Για την υπόθεση υπάρχει στενή συνεργασία με τις αρμόδιες γαλλικές αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν

Tags:
Γαλλία, κορίτσι, πατέρας, μητέρα, εξαφάνιση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK