01:24 05 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για την κατάσταση της υγεία του αγαπημένου ηθοποιού που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Αττικόν, μίλησε η κόρη του, Σάντρα Βουτσά, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Έλα Χαμογέλα, στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε η Σάντρα Βουτσά, ο αγαπημένος ηθοποιός είναι σε σταθερή κατάσταση, αλλά εμφανίζει μια αργή αλλά σταθερή βελτίωση.

«Ο πατέρας μου είναι σε μια αργή, ως προς την εξέλιξη αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι ακόμα στην εντατική αλλά σιγά σιγά αρχίζουν και κάποια πράγματα τα αποσυνδέουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό», ανέφερε η Σάντρα Βουτσά.

Κώστας Βουτσάς: Ακόμη στην εντατική χωρίς επικοινωνία με το περιβάλλον ο αγαπημένος ηθοποιός, σύμφωνα με την κορη του Σάντρα Βουτσά

Όπως σημείωσε η κυρία Βουτσά, ο Κώστας Βουτσάς βρίσκεται ακόμη σε καταστολή, χωρίς να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, με τους συγγενείς του να τον επισκέπτονται μόνο για λίγο χρονικό διάστημα κάθε μέρα.

«Βρίσκεται ακόμα σε καταστολή και δεν έχει επικοινωνία. Σιγά-σιγά, όμως, την κόβουν την καταστολή. Εμείς τον βλέπουμε αλλά με έναν άνθρωπο σε καταστολή. Δε μπορείς ουσιαστικά να επικοινωνήσεις μαζί του. Πηγαίνουμε αυτή την λίγη ώρα που σου επιτρέπουν οι γιατροί να μπεις στην εντατική. Δεν είναι σε ένα δωμάτιο δηλαδή ώστε να μπορούμε να καθίσουμε πολύ ώρα μαζί του», σημείωσε, χαρακτηριστικά, η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα Βουτσά, για την εξέλιξη της υγείας του αγαπημένου 88χρονου ηθοποιού.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγρια δολοφονία στη Μενάνδρου: Συνεχίζονται οι έρευνες για το φονιά του 23χρονου Αφγανού

Έκλεβαν ρεύμα για να καλλιεργήσουν χασίς σε υδροπονικές καλλιέργειες

Tags:
εντατική, Αττικό Νοσοκομείο, Κώστας Βουτσάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK