ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι χειμερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο, 29 Φλεβάρη 2020, με τους καταναλωτές να έχουν σχεδόν 2 εβδομάδες προκειμένου να κάνουν συμφέρουσες αγορές.

Συγκεκριμένα, οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στις 13 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, βάσει της σχετικής νομοθεσίας που διέπει τον εμπορικό θεσμό των εκπτώσεων, καθώς το 2020 είναι έτος δίσεκτο.

Σταύρος Καφούνης:Χειμερινές εκπτώσεις μέχρι 70%

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του  Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρο Καφούνη, οι χειμερινές εκπτώσεις φτάνουν μέχρι και το 70%.

«Είναι ευκαιρία να καλυφθούν οι ανάγκες των καταναλωτών. Χρειάζεται καλή έρευνα αγοράς, προκειμένου να εντοπίσουν τα καλά είδη και να επωφεληθούν στο μέγιστο από τις μεγάλες προσφορές που θα φτάσουν το 70%, είχε δηλώσει ο κ. Καφούνης.

Τι πρέπει να προσέξουμε στις χειμερινές εκπτώσεις

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης.

Όταν υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, τότε είναι υποχρεωτικό να πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού έκπτωσης

Σε κάθε άλλη περίπτωση στο κατάστημα πρέπει να αναγράφεται πως οι εκπτώσεις αντιστοιχούν σε επιλεγμένα και να αναφέρεται το συγκεκριμένο ποσοστό της έκπτωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καρναβάλι Νάουσας: Γενίτσαροι και Μπούλες αποθεώνουν τη νίκη κατά της Τουρκοκρατίας

Απεργία στα ΜΜΜ της Αθήνας την Τρίτη: Χειρόφρενο σε μετρό, λεωφορεία, τραμ και τρόλεϊ

 

Tags:
εκπτώσεις
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK