20:06 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος επιτέθηκε στην πρώην εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Ράικου κατηγορώντας την ότι καταχώνιασε έγγραφο του FBI.

Παρέμβαση με αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, έχει έγγραφο του FBI, από το οποίο προκύπτει ότι «Έλληνας πολιτικός είχε δωροδοκηθεί από τη Novartis», έκανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Αφήνοντας αιχμές κατά της κ. Ράικου ότι «καταχώνιασε» έγγραφο του FBI υπογραμμίζει το γεγονός ότι σύμφωνα με αυτό υπήρξε χρηματισμός Έλληνα πολιτικού.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του:

«Από δημοσιεύματα του Τύπου αποκαλύφθηκε ότι η κα Ράϊκου είχε καταχωνιάσει έγγραφο του FBI, το οποίο ευτυχώς δεν "καταστράφηκε" από πλημμύρες ή άλλες φυσικές καταστροφές. Από το έγγραφο αυτό προκύπτει ότι Έλληνας πολιτικός είχε δωροδοκηθεί από τη Novartis. Διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι, επίορκοι και τα λίγα γιουσουφάκια τους στον Τύπο έχουν στρατευθεί στον βρώμικο πόλεμο της πολιτικής μου δίωξης».

Υπενθυμίζεται ότι στην κατάθεσή της στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τον ρόλο του πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης στην υπόθεση Novartis, η κ. Ράικου έχει χαρακτηρίσει «Ρασπούτιν» τον κ. Παπαγγελόπουλο.

Tags:
Βουλή, Novartis, Ελένη Ράικου, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK