00:32 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό κατά την παρουσία του στην εκδήλωση της εταιρείας «Παπαστράτος» με τίτλο «Αφήνουμε Πίσω το Τσιγάρο».

Το δικό του αντικαπνιστικό μήνυμα έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Μιλώντας στην εκδήλωση της εταιρείας «Παπαστράτος» με τίτλο «Αφήνουμε Πίσω το Τσιγάρο», ο κ. Παυλόπουλος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, είπε: «Πρέπει να δούμε όλοι, και ιδίως οι νέοι, την αντίσταση στο κάπνισμα ως άσκηση Ελευθερίας».

Στη συνέχεια, ο ΠτΔ, έδωσε συγχαρητήρια στην διοργανώτρια εταιρεία «Παπαστράτος» για την σχετική εκδήλωση, και υπογράμμισε πως η αντίσταση στο κάπνισμα αποδεικνύει ότι ο καθένας μας έχει την δύναμη, μέσω της άσκησης της Ελευθερίας του, ν' αντιστέκεται σε συνήθειες επιβαρυντικές για τον εαυτό μας αλλά και για το Κοινωνικό Σύνολο.

«Και αυτή η άσκηση Ελευθερίας σημαίνει την δύναμή μας από την μια πλευρά να μην εθισθούμε στο κάπνισμα. Και, από την άλλη πλευρά, αν ήδη έχουμε εθισθεί, ν' απεξαρτηθούμε εγκαίρως, με τις δικές μας δυνάμεις» επεσήμανε ο κ. Παυλόπουλος.

«Αφήνω πίσω το τσιγάρο γιατί είμαι πραγματικά Ελεύθερος 'Ανθρωπος και Ελεύθερο μέλος του Κοινωνικού Συνόλου», κατέληξε ο ΠτΔ.

Tags:
αντικαπνιστικός νόμος, Κάπνισμα, ηλεκτρονικό τσιγάρο, τσιγάρα, τσιγάρο, Προκόπης Παυλόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK