19:56 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, αναφέροντας ότι οι πόνοι είναι αφόρητοι.

Στο χειρουργείο μπήκε ο Νίκος Πορτοκάλογλου για επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτηση στο Instagram.

Ο δημοφιλής μουσικός παραδέχτηκε ότι ο πόνος ήταν αφόρητος τις δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση, αλλά πλέον αναρρώνει και ανυπομονεί να ξαναβρεθεί με το κοινό του.

«Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου!» έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Όπως ήταν φυσικό, οι ευχές του κόσμου έπεσαν βροχή κάτω από την ανάρτηση. Χρήστες του Instagram έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά και να είναι πάντα γερός και με υγεία.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και νέα ανάρτηση από τον Πορτοκάλογλου ο οποίος έπσευσα να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές.

«Ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές! Η αγάπη σας είναι το καύσιμο για το μικρό μου τρένο. Κλείνω κι έρχομαι», έγραψε.

Αναβάλλονται οι εμφανίσεις του Πορτοκάλογλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λόγω του χειρουργείου, αναβλήθηκαν οι εμφανίσεις του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην Αθήνα, και στον Μύλο στην Θεσσαλονίκη.

Οι παραστάσεις αναβάλλονται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, όπως έγινε γνωστό από ανάρτηση στο Facebook.

«Η αποθεραπεία της επέμβασης του Νίκου Πορτοκάλογλου θα τον κρατήσει μακριά από τις εμφανίσεις του τόσο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην Αθήνα, όσο και στον Μύλο στην Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την Παρασκευή 6 Μαρτίου», σημειώνεται.
Tags:
εμφάνιση, συναυλίες, συναυλία, επέμβαση, χειρουργείο, Νίκος Πορτοκάλογλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK