ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οξύνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με το ζήτημα του μεταναστευτικού και τις κλειστές δομές μεταναστών στα νησιά.

Οι νησιώτες δεν θα παρευρεθούν στη συνάντηση με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, σύμφωνα με όσα διεμήνυσε μέσω Facebook, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

«Ας μην περιμένει αδίκως» έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Κώστας Μουτζούρης, ματαιώνοντας έτσι τη συνάντησή του - και των άλλων αυτοδιοικητικών του Βορείου Αιγαίου - με τον αρμόδιο υπουργό.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο περιφερειάρχης, υπήρξε συμφωνία, ώστε οι δύο πλευρές να επιστρέψουν σε διαπραγμάτευση σε μηδενική βάση για τις δομές στα νησιά, ενώ τώρα το Υπουργείο ισχύριζεται, όπως αναφέρει ο ίδιος, ότι το μόνο που αναμένει είναι «υπόδειξη θέσεων για τις νέες δομές». 

Ο κ. Μουτζούρης, σημειώνει χαρακτηριστικά πως «δεν συμφωνήθηκε αυτό» και πως «πρόκειται για εν συνεχεία αλλαγή στάσεως της», ενώ μάλιστα, απευθυνόμενος προς τον κ. Μηταράκη αναφορικά με τη συνάντηση, τον ενημερώνει «ας μην περιμένει αδίκως».

 

Tags:
φιλοξενία, περιφερειάρχης, υπουργείο Μεταναστευτικης Πολιτικής, μεταναστευτικό, μετανάστες, ΝΔ, Νότης Μηταράκης, Αιγαίο, Βόρειο Αιγαίο, νησιά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK