ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα για την υπόθεση με το νεκρό βρέφος 11 μηνών στου Ζωγράφου.

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα για την υπόθεση που προκάλεσε σάλο με το νεκρό βρέφος στο «Παίδων».

Οι γονείς από τη Συρία δήλωσαν ότι δεν έχουν σκοπό να καταθέσουν μηνύσεις μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωση του ιατροδικαστή μπροστά στις κάμερες περί «σεξουαλικής κακοποίησης» του παιδιού. Ωστόσο, στο ιατροδικαστικό πόρισμα γίνεται αναφορά σε «κακοποίηση», αλλά όχι «σε σεξουαλική κακοποίηση» του βρέφους, ενώ οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο πατέρας δήλωσε ότι «μια συγγνώμη για τα όσα ζήσαμε μας είναι αρκετή». «Δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν. Έχω μάθει να συγχωρώ. Τα λάθη είναι ανθρώπινα», είπε ο νεαρός άνδρας.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας Άνουαρ Αλ Μπάκρι προανήγγειλε ότι ο Σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Άνουαρ Αλ Μπάκρι αναγνώρισε ότι πελάτης του δήλωσε πως δεν θέλει να κινηθεί νομικά.

«Αλλά εμείς, ο σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα, θα το κάνουμε για να δώσουμε μάθημα ότι με τους Σύρους να το σκέφτονται πριν θεωρήσουν ότι είμαστε βιαστές των παιδιών μας», τόνισε.

«Εμείς, οι Σύροι είμαστε κάτι άλλο, δεν μπορούν να μας βάλουν στον ίδιο μπαξέ με τους υπολοίπους», πρόσθεσε.

Tags:
Δικαιοσύνη, Νοσοκομείο Παίδων, Ζωγράφου, μήνυση, βρέφος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK