20:21 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Γωγώ Τσαμπά αποκάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν επαγγελματίας τραγουδιστής, ενώ είπε ότι η νεολαία είναι αυτή η οποία κρατάει τα πανηγύρια.

Στα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού, αλλά και στο άγχος που ακόμα και τώρα τη διακατέχει όταν βγαίνει στη σκηνή, αναφέρθηκε η Γωγώ Τσαμπά, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Η τραγουδίστρια επεσήμανε πως στην παιδική της ηλικία ήταν χαμηλών τόνων και μάλιστα ντρεπόταν να τραγουδάει ακόμη και μπροστά στους γονείς της.

Σημείωσε, δε, ότι αποκτώντας σταδιακά πάθος για το τραγούδι, στη δευτέρα λυκείου παράτησε το σχολείο για να αφοσιωθεί σε αυτό.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο πατέρας της, τον οποίο έχασε πριν από 11 χρόνια, υπήρξε επαγγελματίας τραγουδιστής.

Η Γωγώ Τσαμπά περιέγραψε ένα περιστατικό σε πανηγύρι κατά τη διάρκεια του οποίου έπεσε από τη σκηνή σε μία τρύπα, σπάζοντας το πόδι της.

Μάλιστα, όπως διηγήθηκε, λόγω της μουσικής και παρόλο που την αναζητούσαν, την εντόπισαν όταν σταμάτησαν τα κλαρίνα.

Η Γωγώ Τσαμπά αποκάλυψε επίσης ότι είχε πάθει σοκ την πρώτη φορά που βγήκε στην τηλεόραση, ενώ τόνισε πως η νεολαία είναι η εκείνη η οποία κρατάει τα πανηγύρια.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, σημείωσε πως είχε για 10 χρόνια μία σχέση η οποία πάντως ολοκληρώθηκε και τόνισε ότι δεν θα άφηνε τη δουλειά της για έναν μεγάλο έρωτα, αλλά θα προσπαθούσε να τα συνδυάσει.

Είπε επίσης πως «πιστεύω ότι είμαι τρελή», αναφερόμενη στις παρορμητικές αποφάσεις τις οποίες λαμβάνει.

Tags:
Συνέντευξη, πανηγύρι, τραγουδίστρια, Γωγώ Τσαμπά, Ελεονώρα Μελέτη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK