ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) προέβη σε επίσημη διαμαρτυρία για τη γερμανική τουριστική δημοσίευση, η οποία εμφάνιζε το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου στην… Τουρκία.

Την επίσημη αντίδραση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) προκάλεσε γερμανική δημοσίευση, η οποία εμφάνιζε το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου στην… Τουρκία.

Η συγκεκριμένη δημοσίευση αφορούσε ταξιδιωτικό φυλλάδιο γερμανικού τουριστικού πράκτορα, ο οποίος διαφήμισε ταξίδια στην Τουρκία υπό τον τίτλο «Γαλάζιο ταξίδι στην Τουρκία».

​Η επίμαχη καταχώρηση, ωστόσο, συνοδευόταν από φωτογραφία της δημοφιλούς παραλίας «Ναυάγιο», η οποία όμως, δεν βρίσκεται στην Τουρκία, αλλά προφανώς στη Ζάκυνθο.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό από καταγγελία Έλληνα τουριστικού πράκτορα και αμέσως επιλήφθηκε του θέματος ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης.

Οι ελληνικές αρχές διαμαρτυρήθηκαν εντόνως στο γερμανικό  τουριστικό πρακτορείο, Aldi Reisen, το οποίο και αφαίρεσε αμέσως την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του.

Ταυτόχρονα , ο κ. Φραγκάκης έστειλε επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) του τουριστικού πρακτορείου, ζητώντας την απόσυρση και των υπό διανομή φυλλαδίων.

H γερμανική εταιρεία, σύμφωνα με τον ΕΟΤ, αποδέχθηκε το λάθος της και δεσμεύθηκε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο ελληνικό αίτημα.

Tags:
Τουρκία, Γερμανία, ΕΟΤ, Ζάκυνθος, Ναυάγιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK