20:48 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Υπόθεση Novartis (120)
0 0 0
Βρείτε μας

«Για όλα τα ΜΜΕ που συμμετέχουν στον "κανιβαλισμό" μου, το μόνο που έχω να πω ότι είναι άξιος ο μισθός σας» ανέφερε σε δήλωση ο κ. Δεστεμπασίδης.

Το πρώην στέλεχος της Novartis Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης με δήλωσή του εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη.

Στη δήλωσή του επισημαίνει πως ο κ. Γεωργιάδης τον στοχοποιεί γιατί είναι σε πανικό, ενώ ακόμη δηλώνει αποφασισμένος «να αντιμετωπίσει τις χυδαιότητες μέχρι τέλους, χωρίς φόβο αλλά με πάθος για την αλήθεια».

Ακόμη, ο κ. Δεσταμπασίδης κατηγορεί τον υπουργό της ΝΔ πως «κατέχοντας πολιτική και κυβερνητική εξουσία παραληρεί και επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα».

Η δήλωση Δεσταμπασίδη

«Τις τελευταίες ημέρες ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις-Σπυρίδων Γεωργιάδης με στοχοποιεί κατ’ επανάληψιν στις δημόσιες εμφανίσεις του. Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε πανικό. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τους λόγους. Κατέχοντας πολιτική και Κυβερνητική εξουσία παραληρεί και επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Είμαι αποφασισμένος να αντιμετωπίσω τις χυδαιότητες μέχρι τέλους, χωρίς φόβο αλλά με πάθος για την αλήθεια. Για όλα τα ΜΜΕ που συμμετέχουν στον «κανιβαλισμό» μου, το μόνο που έχω να πω ότι είναι άξιος ο μισθός σας… Φιλίστωρ Χ. Δεστεμπασίδης»

Θέμα:
Υπόθεση Novartis (120)
Tags:
πανικός, Άδωνις Γεωργιάδης, στέλεχος, Novartis
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK