02:16 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εκτενές αφιέρωμα στα ελληνικά νησιά, ειδικά εκείνα που δεν μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ξένων τουριστών, φιλοξενούν οι New York Times με τίτλο «Η Ελλάδα έχει 227 νησιά. Δείτε πώς να διαλέξετε».

Το δημοσίευμα των New York Times αναφέρεται στο πλήθος τουριστών, περίπου 30 εκατομμύρια, που επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα σημειώνοντας ότι στην πλειονότητά τους επιλέγουν έξι κύριες νησιωτικές περιοχές.

Τα βασικά κριτήρια για την επιλογή του νησιού, αναφέρεται, έχουν να κάνουν με τον χρόνο που διαθέτει κάποιος για τις διακοπές στην Ελλάδα και την πύλη εισόδου του, καθώς η χώρα διαθέτει 15 διεθνή αεροδρόμια.

«Διαφημίζει» τα ταξίδια με το πλοίο και τις μαγευτικές εικόνες που προσφέρουν στην ανοιχτή θάλασσα ειδικά για εκείνους που επισκέπτονται για πρώτη φορά τη χώρα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρεται και στους μικροπωλητές που ανεβαίνουν στα πλοία και πωλούν παραδοσιακές πίτες και άλλα προϊόντα όταν αυτά κάνουν στάση σε κάποιο νησί στις Κυκλάδες.

Οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του Ιονίου αναφέρονται στο δημοσίευμα, που συστήνει και τα νησιά του Αργοσαρωνικού, την ήρεμη και χωρίς αυτοκίνητα Ύδρα και την κοντινή Αίγινα με τα ψαροχώρια και τις ταβέρνες.

Tags:
Αίγινα, Ύδρα, Κυκλάδες, διακοπές, νησιά, Τουρισμός, New York Times
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK