ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Υπόθεση Novartis (120)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» φέρεται ότι επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. και έθεσε όρο για να καταθέσει στην προανακριτική, μετέδωσε το Mega.

Ο «Μάξιμος Σαράφης» φέρεται ότι επικοινώνησε σήμερα με την αστυνομία και ζήτησε να καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής υπό τον όρο της μυστικότητας της κατάθεσής του, όπως μετέδωσε το Mega.

Ο προστατευόμενος μάρτυρας φέρεται ότι κάλεσε αρμόδιο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. από το Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων και δήλωσε ότι επιθυμεί να εμφανιστεί ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής με τον όρο της μυστικότητας της κατάθεσής του, όπως μετέδωσε δημοσιογράφος του σταθμού επικαλούμενος αποκλειστικές πληροφορίες.

Ο αστυνομικός επιφυλάχθηκε για να μεταφέρει το αίτημα στην προανακριτική, ενώ υπήρξε σχετική ενημέρωση και των δικαστικών Αρχών, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο σταθμό.

Πώς έφτασαν οι βουλευτές να ζητήσουν βίαιη προσαγωγή του «Μάξιμου Σαράφη»

Υπενθυμίζεται ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας με το ψευδώνυμο «Μάξιμος Σαράφης» παρέμενε άφαντος από την Τρίτη όποτε και είχε κληθεί στην ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής που ερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και για τον ρόλο που είχε παίξει στην υπόθεση Novartis.

Καθώς ο «Μάξιμος Σαράφης» δεν εμφανίστηκε ποτέ, οι βουλευτές μέλη της επιτροπής ζήτησαν τη βίαιη προσαγωγή του μάρτυρα, γεγονός που προκάλεσε άγρια πολιτική κόντρα.

Την Τετάρτη, το ίδιο συνέβη και με την έτερη προστατευόμενη μάρτυρα «Αικατερίνη Κελέση», σε βάρος της οποίας εκδόθηκε ένταλμα βίαιης προσαγωγής.

Θέμα:
Υπόθεση Novartis (120)
Tags:
Ελληνική Αστυνομία, αστυνομία, Βουλή, προανακριτική επιτροπή, Novartis
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK